Predstavitev podjetja

Kakovost in tradicija
Smo majhno, sodobno orientirano proizvodno podjetje z 26-letno tradicijo poslovanja, ki uvaja ekološki koncept proizvodnje ter prodaje papirnatih vrečk, ovojnih, pekovskih, aranžerskih in nekaterih drugih vrst papirja ter celofana.

Z vedno novo, pestrejšo in kvalitetnejšo paleto proizvodov si prizadevamo k krepitvi pridobljenega gospodarskega ugleda na podlagi poštenega poslovnega obnašanja.
Poslovnim partnerjem želimo vedno znova ustreči pri vsaki še tako majhni želji, prilagajamo se povpraševanju, dogovorjeno pa vestno spoštujemo..
Proizvodnja
Delujemo v lastnih prostorih, ki zajemajo proizvodni del, skladiščni in pisarniški del.
Srce podjetja je proizvodni del, kjer razpolagamo z:
  • več proizvodnimi linijami za proizvodnjo in tisk papirnatih vrečk
  • linijo za razrez papirja iz rol v različne formate
  • linijo za tisk ovojnega in formatnega papirja
  • proizvodni sistem za proizvodnjo manjših rol papirja


Z našo skrbno izbrano ponudbo in odzivi na prodajno paleto postajamo obojestransko bogatejši - mi, ki izdelek proizvedemo in vi, ki ga sprejmete, z njim dopolnite svojo ponudbo in tako skupno dosežemo najpomembnejši trgovski namen - zadovoljen kupec.
Proizvodno prodajni program
Naša prodajna paleta je namenjena vsem, ki v želji, da bi prodajali dobro blago v pri vlačni ekološki embalaži, pri nas naročajo na veliko ali na malo, na bazi specifičnih želja ali na osnovi splošne ponudbe, ki jo tvorijo:
  • papirnate vrečke iz različnih vrst papirja, potiskane ali ne, najrazličnejših dimen zij in mnogovrstne namembnosti
  • ovojni papirji iz različnih vrst papirja, potiskani ali ne, najrazličnejših dimenzij, v rolah ali v formatih
  • maščobo odporni papirji različnih kvalitet in dimenzij, v rolah ali v formatih
  • pekovski papirji - različnih formatov ali v rolah, za večkratno uporabo
  • aranžerski, dekorativni papirji - različnih barv, enostransko ali dvostransko pobar vani ali z namenskim tiskom (praznični, novoletni,...)
  • aranžerski celofan - v rolah, prozoren ali namensko potiskan (praznični, žalni,..).
Ponudba in prodaja
Z navedenimi proizvodi želimo pritegniti k poslovnemu sodelovanju podjetja pekarske, slaščičarske, sadjarske, cvetličarske stroke; male, srednje in velike trgovine različnih prodajnih smeri - skratka trgovske skupine, ki želijo svoje prodajne artikle ( kot npr. prehrambene izdelke, tekstilije, kozmetiko, modne dodatke, bižuterijo, zdravila in drugo izročiti kupcu z vso poslovno pozornostjo in uspešnostjo.
Kontakt z nami in sodelovanje
Odločite se in povprašajte pri nas po dodatnih informacijah, nasvetih, vzorcih. Storite to zase, za svoje sedanje in bodoče kupce. Mi smo vam na razpolago za vsa željena pojasnila in informacije od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro na sedežu našega podjetja, na naših telefonskih številkah ali povprašajte po elektronski pošti.

Ta stran uporablja piškotke za optimalno delovanje strani. Za več informacij kliknite tukaj.

Se strinjam z uporabo piškotkov